Haamun ja Aaronin pennut syntyivät 25.3.2021: kolme narttua ja neljä urosta. Kuva: Sari Ruotsalainen.
Haamun ja Aaronin pennut syntyivät 25.3.2021: kolme narttua ja neljä urosta. Kuva: Sari Ruotsalainen.

Ajankohtaista


Amerikankarvatonterrieripentue kesällä 2023
Suunnittelimme Bertan ja Maunon amerikankarvatonterrieripentuja syyskuuksi 2022. Astutuspäivänä kuitenkin kyy puri Berttaa eli astutussuunnitelma piti jättää sikseen. Odotamme Bertan seuraavia juoksuja alkavaksi keväällä 2023. Odotettavissa on sekä karvattomia että karvallisia pentuja.
Laajasti terveystutkitut vanhemmat, pentueen sukutauluun tästä linkistä. Lisätietoja sähköpostitse.

Amerikanrottaterrieripentue lokakuussa 2021
Lyylin ja Nickyn  pennut syntyivät 26.10.2021: kaksi narttua ja yksi uros. Upeat pennut, Suomen järjestyksessä toinen amerikanrottaterrieripentue. Pennut syntyivät yhteisomistajan luona. Kuvia pentueesta Facebook-albumissa.

Amerikankarvatonterrieripentue maaliskuussa 2021
Haamun ja Aaronin pennut syntyivät 25.3.2021: kolme narttua ja neljä urosta. Kauniita ja elinvoimaisia pentuja! 
Pentue on molemmille ensimmäinen. Kaikki pennut ovat vanhempiensa tapaan karvattomia. Molemmat vanhemmat ovat kookkaita rotunsa edustajia ja keskimääräistä rodun edustajaa aktiivisempia. Pentueen viiden polven sukusiitos on 1,17 %. Sukutaulu KoiraNetissä. Pennut syntyivät ja hoidettiin sijoitusperheen hellässä hoivassa Vantaalla. Kuvia Facebook-albumissani.

AHT/amerikanrottaterrieriristeytyspentue tuloillaan, laskettu aika 15.10.2020.
Pennut rekisteröidään Suomen Kennelliitossa amerikankarvatonterriereiksi (AHT). Risteytys tekee hyvää AHT:eiden monimuotuisuudelle. Emä on amerikanrottaterrieri, USA-tuonti K2's Colorado Black Diamod ja isä, Sarantais Magic Minto, AHT, kasvattini, jonka sukulinjat tunnen hyvin. Molemmilla mahtavat luonteet ilman ongelmia. Odotettavissa aikuiskooltaan keskikokoisia tai sitä hieman pienempiä yksilöitä. Kaikki pennut tulevat olemaan karvallisia karvattomuuden kantajia. Pentue on yhteinen Hanna Kankaan kanssa. Pentueen hoitaa sijoituskoti, Saija ja Antti, Vantaa.

Amerikankarvatonterrieri ja amerikanrottaterrieri on hyväksytty uusiksi roduiksi Suomessa Suomen Kennelliiton hallituksen kokouksessa 15.6.2016.
Amerikankarvatonterrierien ja amerikanrottaterrierien roturisteytykset ovat toistaiseksi sallittuja ilman erikoislupaa.

© Juha ja Sari Ruotsalainen 2022
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita